招生考试网
学历| 高考 美术高考 考研 自考 成考 专升本 中考 会考 外语| 四六级 职称英语 商务英语 公共英语 日语能力 翻译资格 JTEST
资格| 公务员 报关员 银行从业 司法 导游 教师资格 报关 财会| 会计证 经济师 会计职称 注册会计 税务师 资产评估 审计师
工程| 一建 二建 造价师 造价员 咨询师 监理师 安全师 医学| 卫生资格 执业医师 执业药师 执业护士 | 教案 论文 文档
IT类| 计算机等级 计算机软考 职称计算机 高校计算机 推荐-国家公务员 事业单位招聘 军校国防生 自主招生 艺术特长生 招飞
 3773考试网 - 英语四六级 - 模拟试题 - 正文

09年12月英语六级考试全真预测试题四答案(文都)

来源:文都 2009-12-18 14:09:54


  Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard。
  32. What is not needed for a visitor to rent a car?
  33. What is forbidden when one is driving in America?
  34. What may startle you at first when traveling in America by car?
  35. Why would the government have to take some actions?
  Section C
  Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from 36 to 43 with the exact words you have just heard. For blanks numbered from 44 to 46 you are required to fill in the missing information. For these blanks, you can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally, when the passage is read for the third time, you should check what you have written。
  The International Olympic Committee chose a doctor from Belgium as its president. Jacques Rogge will serve at least eight years. He replaced Juan Antonio Samaranch of Spain who served as president for twenty-one years。
  Doctor Rogge received support from more than half the delegates in a second vote during a meeting in Moscow. He has worked for many years with the International Olympic Committee. He is fifty-nine years old。
  Observers called the election of Doctor Rogge a move to reform the worldwide sports organization. The new president says he will place great importance on preventing Olympic competitors from using banned drugs. Experts say his long record of honesty may help the Olympics recover from charges of illegal actions.
  The accusations are linked to the winter games of 2002. Ten Olympic Committee members reportedly accepted gifts and large amounts of money to choose Salt Lake City to hold the events. The American government charged five people in connection with these gifts. Earlier this week, a federal judge dismissed four of fifteen charges against two men who led Salt Lake City's campaign to get the Olympics. The judge also postponed their trial。
  The new president has been active in the Olympics since he was a young man. Jacques Rogge is a champion sailor who competed in three Olympic sailing events, the last in 1976. He has been a member of the International Olympic Committee for ten years. Doctor Rogge had a major responsibility for plans for the 2000 Olympics in Sydney, Australia. Those games were highly successful。

  Part Ⅳ Reading Comprehension (Reading in Depth)
  Section A
  47.由第二段第一句“Zoos were originally created as places of entertainment,and their suggested involvement with conservation didn't seriously arise until about 30 years ago.。.”可知正确答案为“30”。
  48.从第三段第二句“This is probably the document's first failing,as I believe that 10,000 is a serious underestimate of the total number of places masquerading as zoological establishments。”中可以看出,作者认为文件的第一个缺点是大大低估了全世界动物园的数目。明目繁多但实质是动物园的机构远远多于一万这个数目。可见此处要填的词是意为“低估”的动词。因此,正确答案为“underestimates”。
  49.第四段作者谈到选择参与保护项目的核心动物园的标准时提到“One would assume that the caliber of these institutions would have been carefully examined,but it appears that the criterion for inclusion on this select list might merely be that the zoo is a member of a zoo federation or association。”,实际上列入候选的唯一标准可能是:该动物园是动物园联盟或者动物园协会的成员。故该题可以答为“Any zoo that is a member of a zoo federation or association。”。
  50.由第四段第二句和第三句“One would as some that the caliber of these institutions would have been carefully examined,but it appears that the criterion for inclusion on this select list might merely be that the zoo is a member of a zoo federation or association.This might be a good starting point,working On the premise that members must meet certain standards,but again the facts don't support the theory。”可见人们都以为参与保护项目的动物园应该按照标准 (caliber)严格筛选,但没想到例如候选的唯一标准(criterion)可能只是该动物园是动物园协会或者联盟的成员。如果这些协会的成员达到一定的标准(standards)也就罢了,但事实并非如此。两句话中“标准”三次出现。可见作者认为WZCS的第二个缺点是在挑选参与保护项目的动物园时,没有严格的标准。因此,此题要填的词为文中所出现的“caliber/criterion/ standard”中的任何一个。

 

上一页  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] 下一页



  • 上一个文章:
  • 网站版权与免责声明
    ①由于各方面情况的不断调整与变化,本网所提供的相关信息请以权威部门公布的正式信息为准.
    ②本网转载的文/图等稿件出于非商业性目的,如转载稿涉及版权及个人隐私等问题,请在两周内邮件fjksw@163.com联系.


    | 关于我们 | 联系我们 | 版权申明 | 网站导航 |
    琼ICP备12003406号