招生考试网
学历| 高考 美术高考 考研 自考 成考 专升本 中考 会考 外语| 四六级 职称英语 商务英语 公共英语 日语能力 翻译资格 JTEST
资格| 公务员 报关员 银行从业 司法 导游 教师资格 报关 财会| 会计证 经济师 会计职称 注册会计 税务师 资产评估 审计师
工程| 一建 二建 造价师 造价员 咨询师 监理师 安全师 医学| 卫生资格 执业医师 执业药师 执业护士 | 教案 论文 文档
IT类| 计算机等级 计算机软考 职称计算机 高校计算机 推荐-国家公务员 事业单位招聘 军校国防生 自主招生 艺术特长生 招飞
 3773考试网 - 英语四六级 - 真题答案 - 正文

2011年6月英语六级考试答案完整版

来源:沪江网校 2011-6-20 10:37:20

Part IV Reading Comprehension (Reading in depth)
  Section A
  Questions 47 to 51 are based on the following passage.
  47. what is in your boss' mind
  48. challenging our boss's authority
  49. possible consequences
  50. be proposed and reviewed
  51. confrontations
  Section B
  Passage One
  Questions 52 to 56 are based on the following passage.
  52. What can we learn from the first paragraph?
  答案:D. The general public thinks differently from most economists on the impact of immigration.
  53. In what way does the author think ordinary Americans benefit from immigration?
  答案:B. They can get consumer goods at lower prices.
  54. Why do native low-skilled workers suffer most from illegal immigration?
  答案:C. They have a harder time getting a job with decent pay.
  55. What is the chief concern of native high-skilled, better-educated employees about the inflow of immigrants?
  答案:D. It may place a great strain on the state budget.
  56. What is the irony about the debate over immigration?
  答案:C. People are making too big a fuss about something of small impact.
  Passage Two
  Questions 57 to 61 are based on the following passage.
  57. What characterises the business school student population of today?
  答案:A. Greater diversity.
  58. What is the author's concern about current business school education?
  答案:B. It will produce business leaders of a uniform style.
  59. What aspect of diversity does Valerie Gauthier think is most important?
  答案:C. Attitude and approach to business.
  60. What applicants does the author think MBA programmers should consider recruiting?
  答案:C. Applicants from outside the traditional sectors.
  61. What does Mannaz say about the current management style?
  答案:D. It is shifting towards more collaborative models

上一页  [1] [2] [3] [4] [5] [6] 下一页



  • 上一个文章:
  • 网站版权与免责声明
    ①由于各方面情况的不断调整与变化,本网所提供的相关信息请以权威部门公布的正式信息为准.
    ②本网转载的文/图等稿件出于非商业性目的,如转载稿涉及版权及个人隐私等问题,请在两周内邮件fjksw@163.com联系.


    | 关于我们 | 联系我们 | 版权申明 | 网站导航 |
    琼ICP备12003406号