3773考试网
 3773考试网 - 高考 - 高考模拟题 - 高考英语 - 正文
北京 上海 广东 山东 江苏 浙江 湖北 四川 天津 陕西 湖南 福建 重庆 安徽 辽宁 江西 海南 宁夏 吉林 山西 广西 云南 新疆 黑龙江 青海 甘肃 西藏 河北 贵州 河南 内蒙古

2016扬州二模英语试题及答案

来源:3773考试网 2016-12-5 22:17:28

第三部分阅读理解(共4小题;每小题4分,满分30分)请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

56.HIGH﹣RISE APARTMENTS FOR RENT IN DOWNTOWN JACKSONVILLE'S SOUTHBANK COMMUNITY

Imagine coming home after work and feeling like you're on vacation at a 5﹣star resort!Welcome to The Strand Southbank in downtown Jacksonville﹣where luxury meets comfort.Renting a luxury apartment at The Strand Southbank is a wise lifestyle choice.After your long day,you deserve to feel like you're walking into a high﹣end luxury resort where you can truly relax.With activities geared towards life away from the office,our community comes alive when you come home.At The Strand Southbank,we foster (促进) resident friendships through frequent happy hours,book clubs and running groups.We free up your evenings by offering catered meals and food trucks on site.You have better things to do,like sitting on your balcony and taking in the views of downtown Jacksonville's bridges lit up or smelling the salty air from the St.Johns River.

COMMUNITY AMENITIES (生活福利设施) 

•Fully equipped fitness center with river views

•Business center with high﹣speed internet

•Controlled access garage parking

•Relaxing library with fireplace

•Frequent resident events and community activities

LOCATION

The Strand Southbank apartments are ideally located in downtown Jacksonville near the entertaining Riverwalk and the sparkling St.John's River.Perfect for Jacksonville university students,these apartments are near popular Jacksonville schools including Jacksonville University,University of North Florida,and Florida Coastal School of Law.The Strand Southbank apartments are also conveniently near the Mayo Clinic.

DIRECTIONS

From I﹣10 take exit 350B toward San Marco Blvd.Merge onto Gary St.Turn left at FL﹣5/S Main St./US﹣1.Turn right at Gulf Life Dr./Riverplace Blvd.The Strand Southbank is on the left.

From I﹣95,exit on Union Street and travel east.Turn left onto Riverplace Boulevard.The Strand Southbank is just ahead on your right.

56.What might encourage people to rent an apartment at The Strand Southbank? B 

A.The Strand Southbank is a 5﹣star holiday hotel.

B.Residents there can enjoy beautiful night scenes.

C.The Strand Southbank provides free internet access.

D.Residents there have better relationships than colleagues.

57.If you rent an apartment at The Stra nd Southbank,you A .

A.may have easy access to some basic medical care

B.may choose to enter any Jacksonville school you like

C.are sure to spend a lot of time hanging around downtown

D.are likely to have trouble finding your way back from I﹣10.

【考点】广告布告类阅读.

【分析】本文介绍了关于在杰克逊维尔市中心的南岸社区出租的高层公寓的广告信息,包括位置信息,生活福利设施等.

【解答】56.答案B.细节理解题.根据文章第一大段"After your long day,you deserve to feel like you're walking into a high﹣end luxury resort where you can truly relax"可知,这所公寓是希望劳作一天的人们有个休息的好场所,且后本段文提到"We free up your evenings by offering catered meals and food trucks on site"本公寓释放住户的夜生活,故选择B.

57.答案A.细节理解题.根据文章"LOCATION"这段可知,这所公寓附近有小诊所,方便住户受到一个基础的医疗.A项正确.而B项文章并没有提到.C项与文意不符.D项表达不正确,从"From I﹣10 take exit 350B toward San Marco Blvd.Merge onto Gary St.Turn left at FL﹣5/S Main St./US﹣1.Turn right at Gulf Life Dr./Riverplace Blvd.The Strand Southbank is on the left."可看出.故选A.

58.When you're a parent to a young child,you spend a lot of time talking about feelings:about having to share,about being disappointed because you may not have a cookie instead of broccoli (绿花椰菜),about the great injustice of a parent pressing the elevator button before the child has a chance to.

And in a parenting culture that's increasingly concerned with centering children's needs above all else,mothers and fathers have become skillful at talking about their kids'feelings while masking their own.But new research suggests that parents who hide their negative emotions are doing their children,and themselves harm.

A study published this month says that when parents put on a faux﹣happy (假开心) face for their kids,they do damage to their own sense of wellbeing and authenticity.

"For the average parent the findings suggest when they attempt to hide their negative emotion expression and overexpress their positive emotions with their children,it actually comes at a cost:doing so may lead parents to feel worse themselves,"researcher Dr Emily Impett,says.

It makes sense that parents often fall back on amping up (扩大) the positivity for the sake of their children﹣there are a lot of things in the world we want to protect our kids from.But children are often smarter than we expect and are quite in tune with what the people closest to them﹣their parents﹣are feeling.

There was a time about a year or so ago,for example,when I received some bad news over the phone; I was home with my four﹣year﹣old and so I did my best to put on a brave face.She knew immediately something was wrong though,and was confused.

When I finally let a few tears out and explained that Mom heard something sad about a friend,she was,of course,just fine.My daughter patted my shoulder,gave me a hug,and went back to playing.She felt better that she was able to help me,and the moment made a lot more sense to her emotionally than a smiling mom holding back sobs.I was glad that I could feel sad momentarily and not have to work hard to hide that.

Relaying positive feelings to your children when you don't feel them is a move the researchers called high cost﹣that it may seem like the most beneficial to your child at the time but that parents should find other ways of communicating emotions that"allow them to feel true to themselves".

But this is also about children seeing the world in a more honest way.While we will want to protect our children from things that aren't age﹣appropriate or harmful,it's better to raise a generation of kids who understand that moms and dads are people too.

58.What is the typical behavior of parents when they bring up their children? C 

A.Allowing their children chances to do things themselves.

B.Expressing their dissatisfaction with their children.

C.Hiding their true emotions from their children.

D.Sharing their favorite food with their children.

59.If parents put on a faux﹣happy face, D .

A.their children will be protected

B.their children will be taken in

C.they will feel happy as a result 

D.they will undergo worse feelings 

60.The author mentioned the example of her daughter to illustrate B .

A.children are not so clever as parents think 

B.children can often understand parents'true feelings

C.it's meaningful for parents to always look positive

D.it's necessary to expose children to harmful things

61.We can conclude from the passage that B .

A.protecting children from age﹣inappropriate things is important

B.it makes sense for children to know their parents'negative feelings

C.children will admire their parents more because of being protected

D.separation from negative feelings helps children see the world honestly.

【考点】科教类阅读.

【分析】本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章向我们说明了有时候家长在面对孩子们的时候会隐藏自己真实的情感,但是孩子们通常可以看出来父母的真实感情,而让孩子们了解他们的父母的负面情绪也是有意义的.

【解答】58.C  细节理解题,根据第二段And in a parenting culture that's increasingly concerned with centering children's needs above all else,mothers and fathers have become skillful at talking about their kids'feelings while masking their own.可知父母在面对孩子的时候会隐藏他们的负面情绪,故选C.

59.D  推理判断题,根据第三段A study published this month says that when parents put on a faux﹣happy (假开心) face for their kids,they do damage to their own sense of wellbeing and authenticity.可知一项研究表明,如果父母在孩子面前表示出了自己的虚假的快乐的脸,他们可能会感觉更糟糕,故选D.

60.B  细节理解题,根据第六段 I was home with my four﹣year﹣old and so I did my best to put on a brave face.She knew immediately something was wrong though,and was confused.可知作者提到了她的女儿的例子来说明孩子们通常可以看出来父母的真实感情,故选B.

61.B  推理判断题,根据最后一段But this is also about children seeing the world in a more honest way.While we will want to protect our children from things that aren't age﹣appropriate or harmful,it's better to raise a generation of kids who understand that moms and dads are people too.可知让孩子们了解他们的父母的负面情绪是有意义的,故选B.

62.The defeat of Lee Sedol,the world's strongest Go (围棋) player,by a Google artificial intelligence (AI) program,looks like another milestone towards a world where computers can do almost anything a human can.It is not.There are uncountable things that only a human can do,and that no computer seems close to.The problem is that the purely human things are not economically useful to anyone.The things that computers can be taught to do are by contrast economically fantastic.But even the most powerful programs are not human,just as a shovel (铲车).They have no feelings.What they have is power,but this power is growing at a rate that should frighten us a ll.

It might be less frightening if computers were truly intelligent,but even the most powerful networks are less human than monstrous Martians (火星人).Their power will be used to make money for the firms that finance their development,and then for others quick and clever enough to take advantage of the new world.It is far more likely that they will increase inequality and still further remove the middle classes as we move towards an hourglass (以金钱来衡量的) society in which everyone is either very rich or very poor and likely indebted.

One of the ill effects of the spread of more intelligent computer networks is,at the same time,the spread of what might be called artificial stupidity.If AI is employed largely to replace unskilled labour,it is most productive when labour is kept unskilled or redefined that way.So much of the work in service industries is now simplified until it might be automated (自动化).And robots will never need pensions.AI is slowly reducing skilled work,like some forms of medical diagnosis (诊断),at the same time,as older doctors complain that the traditional human skills of diagnosis are falling out of medical training.The belief that everything worthwhile can be measured and then managed is far more damaging to humanity than the threat of artificial intelligence on its own.

But no victory in complicated Go games can bring us closer to truly human﹣like computers.

62.By mentioning the defeat of Lee Sedol,the author intends to tell us that C .

A.comput ers can completely replace humans in everything

B.humans are of no practical economic values to the society

C.the power of computers is growing at a frightening rate

D.AI programs can not compare with humans economically  

63.We can learn from Paragraph 2 that the power of computers will D .

A.improve the quality of human life

B.promote equality at work places

C.make contributions to human development

D.widen the gap between the rich and the poor

64.What does"artificial stupidity"in Paragragh 3 mean? B 

A.Unskilled workers become stupid.

B.AI discourages skilled work.

C.Computers don't need pensions.

D.AI is ruining medical training.

65.What is the author's attitude towards the future of artificial intelligence? C 

A.Optimistic.B.Supportive.C.Sceptical.D.Cautious.

【考点】科教类阅读.

【分析】本文属于科技文阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了人工智能,人们认为世界上的电脑几乎可以做任何事,但事实却不是这样,因此作者告诉我们要正确的看待人工智能.

【解答】62.C  细节理解题,根据第一段The defeat of Lee Sedol,the world's strongest Go (围棋) player,by a Google artificial intelligence (AI) program,looks like another milestone towards a world where computers can do almost anything a human can.It is not.可知作者提到Lee Sedol的失败是要告诉我们计算机的力量正以惊人的速度增长着,故选C.

63.D  推理判断题,根据第二段It is far more likely that they will increase inequality and still further remove the middle classes as we move towards an hourglass (以金钱来衡量的) society in which everyone is either very rich or very poor and likely indebted.可知学习计算机的力量会扩大富人和穷人之间的差距,故选D.

64.B  词义猜测题,根据第三段One of the ill effects of the spread of more intelligent computer networks is,at the same time,the spread of what might be called artificial stupidity.可知更智能的计算机网络的传播的不良影响之一是在同一时间传播可能被称为人工愚蠢,故选B.

65.C  细节理解题,根据最后一段But no victory in complicated Go games can bring us closer to truly human﹣like computers.可知作者对人工智能的未来的态度是保持怀疑的,故选C.

上一页  [1] [2] [3] [4] [5] [6] 下一页



  • 上一个文章:
  • 网站版权与免责声明
    ①由于各方面情况的不断调整与变化,本网所提供的相关信息请以权威部门公布的正式信息为准.
    ②本网转载的文/图等稿件出于非商业性目的,如转载稿涉及版权及个人隐私等问题,请在两周内邮件fjksw@163.com联系.
    全站专题
    · 英语四六级查分  · 甘肃省教育考试院  · 吉林省教育考试院  · 湖北省教育考试院  · 安徽招生考试网  · 河南招生考试信息网  · 招考资讯网  · 浙江省教育考试网  · 湖北招生信息网  · 重庆招考信息网  · 广东考试服务网  · 上海教育考试院  · 湖南省教育考试院  · 广西招生考试网  · 云南招生考试院  · 黑龙江省招生考试院  · 中考志愿填报  · 中考分数线  · 中考录取查询  · 中考查分网  · 中考作文网  · 中考试题答案网  · 高考零分作文  · 高考成绩查询2017  · 高考试题及答案  · 公安警察院校招生  · 西藏教育考试院  · 青海招考信息网  · 云南省招考频道  · 四川省教育考试院  · 陕西招生考试信息网  · 新疆招生网  · 广东省教育考试院  · 湖南招生考试信息港  · 重庆市教育考试院  · 湖北教育考试网  · 江西省教育考试院  · 江苏省教育考试院  · 吉林省教育信息网  · 黑龙江招生考试信息港  · 山西招生考试网  · 天津市教育招生考试院  · 北京教育考试院  · 辽宁招生考试之窗  · 内蒙古招生考试信息网  · 河北省教育考试院  · 山东省教育招生考试院  · 广西招生考试院  · 海南省考试局  · 河南省招生办公室  · 贵州省招生考试院  · 宁夏教育考试院  · 浙江教育考试院  · 上海招考热线  · 福建省教育考试院  · 安徽省教育招生考试院  · 成绩查询、录取查询、网上报名系统  · 香港高校内地招生  · 空军招飞  · 自主招生保送生小语种  · 中国大学排行榜  · 高考满分作文|高考作文  · 高考志愿填报指导、平行志愿  · 高水平运动员体育特长生招生  · 高考报名  · 艺术特长生  · 空乘招生民航招飞  · 高考志愿填报  · 军校招生网_国防生招生_军校名单  · 单独招生


    | 关于我们 | 联系我们 | 版权申明 | 网站导航 | 手机版
    琼ICP备12003406号