8.M:It’s time for Jack to go to bed.
W:I have asked him to go to bed, but he can’t stop reading the book.
M:What book is so interesting?
W:The book you bought for him the other day.
M:Oh. I liked that book too when I was a kid. I remember I finished the book in one day and one night.
W:You didn’t sleep that night?
M:Not at all. I finished the book at seven o’clock in the morning.
W:Did you go to school that day?
M:No. It was Saturday. I spent the whole day sleeping.
W:Well, I don’t want Jack to stay up late.
9.M:What do we have?
W:Chicken, pork, beef and cabbage.
M:For just us three?
W:No. Your uncle and aunt are coming to visit us with Lucy.
M:Didn’t they come just three days ago?
W:Yes. But Lucy wants to eat the dish that I cook. You know, your uncle and aunt don’t know how to cook.
M:Why don’t you teach them?
W:They don’t have a gift for cooking. Besides, they are too busy with their work.
M:In that case, why not ask Lucy to spend the summer with us? I feel lonely at home being alone.
W:I’ll talk with her parents about it. Hopefully, they will agree.
M:Will dad come back in time to eat with us?
W:Yes. He’ll be home at about half past six.
M:How long will he stay at home this time?
W:I don’t know. His work keeps him flying all over the world. You know he wants to stay with us too, right?
M:Yeah. I know that.
10.M:I’d like to congratulate you on yo ur wonderful performance.
W:Thank you very much.
M:I read about you in the newspaper and decided to come and hear you play. I’ve travelled many miles and I’m very glad I made the effort. You played the piano so beautifully. What are your next plans?
W:At present I’m giving a lot of co ncerts. Fortunately people want to come and hear me play, but I'm getting very tired of travelling.
M:Why do you have to work so hard?
W:I'm planning to start a schoo1, so I'm trying to save as much money as possible.
M:What kind of school?
W:A music school for disabled children. I think they have the right to receive education like healthy children. At the moment there are very few such schools in my country. Unfortunately it will cost a lot of money.
M:But I think a lot of people will support you, and I’m sure your wish will come true.
2017年黄冈市1月高三调研试题答案及解析
第一部分:听力
1-5 CBCBB 6-10 BCAAA 11-15 CAABC 16-20 ABCCA
第二部分:阅读理解
21-23 BCD 24-27 DACB 28-31 BADA 32-35 DDBC 36-40 GAEDB
第三部分:完型填空
41-45 CCBDA 46-50AAADA 51-55BCDAA 56-60CBCBD
第四部分:语法填空
61. was instructed 62. an 63. to publish 64. Hundreds 65. that/which 66. informing
67. height 68. immediately 69. impatient 70. to
第五部分:短文改错
第一处:which→that。
第二处:volunteer→volunteers。
第三处:orally→oral。
第四处:去掉to。
第五处:was→am。
第六处:Aimed→Aiming。
第七处:whichever→whatever。
第八处:在I前加上and。
第九处:preparation→preparations。
第十处:you→it。
第一节
A篇:这是一则广告,介绍了四个不同的景点,以及它们各自的价格。
21.B.细节理解题,由第一个景点的价钱“adults $15; kids $6”可知B正确。
22.C.推理判断题,由文章可知Beaufort wa s founded in 1709,比较另外的3个时间:1770、1779、1826可知C正确。
23.D.推理判断题,由对最后一个景点Fort Macon的描述“… nearby public beach”可知D正确。
B篇:本文以作者亲身经历为例来告诉人们当别人对于你的项目提出建议时,你应该心存感激,即使别人的建议是消极的,也不要沮丧。
24.D.细节理解题。根据文中第一段的I wrote a business plan the other day. I gave it to my husband for suggestions.可知,她把她的商业计划拿给她丈夫看是想让她的丈夫给一些建议。故选D。
25.A.细节理解题。根据第二段中A half hour later I looked at his notes and told him he didn’t understand the situation and what I really wanted to express. He shrugged (耸肩) and said OK.可知,丈夫耸肩是因为他相信自己的判断只是不知道该怎么表达。故选A。
26.C.推理判断题。由文章可知,作者多次找她丈夫,可知她的丈夫很有耐心,而且坚持自己的立场,所以他很诚恳,热心。故选C。
27.B.细节理解题。根据文中最后一段When you ask for advice on a project, be appreciative and grateful. Understand that the advice and suggestions you get may be negative. 可知,作者想告诉读者当询问建议时,即使得到反面的答案也不要沮丧。故选B。
上一页 [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] 下一页